22 Haziran 2019 Cumartesi

The Promised Neverland | Anime

Hep beraber yaşayalım...

Yapım yılı: 2019 Tür: Bilim kurgu, gizem, korku

Merhaba :) The promised neverland (vaat edilmiş düşler ülkesi) konusunu ve müziklerini zaten şu yazımda paylaşmıştım. O yüzden direk kendi yorumuma geçiyorum :)

Güzel bir haberim var: Ben bu animeyi another'dan bile daha çok sevdim :) Konusunu beğenip başlamıştım ama başlamadan önce bu kadar güzel olmasını beklemiyordum açıkçası, beklentimin üstünde çıktı. Kaçış planları, kendilerinden beklenmeyecek derecede zeki olmaları falan prison break havası estirdi resmen <3 İlk bölümün başında biraz sıkılabilirsiniz bir on dakika sabredin sonrasında çok sürükleyici. Özellikle son bölümler fena aksiyonluydu. Çizimlerini de beğendim ben özellikle karakterlerin mimiklerini ve özellikle Emma karakterinin jest ve mimiklerine bayıldım. En sevdiğim karakter de o oldu. Sadece kafamda küçük birkaç soru işareti kaldı ama manga yazarları bu konuda çok dikkatlilermiş, soru işareti bırakmama konusunda yani, bunun için eğer bulabilirsem mangasının türkçe çevirisini okuyacağım. Bu arada çok güzel bir haberim daha var Ocak 2020'de ikinci sezon gelecekmiş :) Sabırsızlıkla bekleyeceğim ben de :)

Spoiler olmaması için daha fazla bir şey söylemek istemiyorum yine ama bu animeyi mutlaka izleyin, bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim :)

Jaa-ne <3

22 yorum:

  1. Ah, bayılıyorum bu tür animelere, Neverland deyince aklıma Peter Pan geliyor, bunu izlemedim, ben uzun süredir hiçbir dijital kanala üye değilim. Netflix'te mi bu? Eline sağlık Ebrar'cığım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Netflix'te değil, ben turkceanimeizle.com'dan izledim. Are you sure fansub ve sibnet playerı seçtim daha sonra da. Gerçi player önemli değil de çeviri kalitesi için varsa are you sure fansub'u seçmelisin :) Çok sağ ol Müjde Abla :)

      Sil
  2. Merhaba. Ben anime pek izlemem ama bunu şu sıralar her yerde görüyorum. İzleyebilirim sanırım. Teşekkürler tavsiye için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hoş geldin :) ne demek ben teşekkür ederim yorum için. bence izlemelisin süper çünkü :)

      Sil
  3. ANİMELERDEN PEK HOŞLANMASAM DA TANITIM İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ben de teşekkür ediyorum yorum için :) belki bir gün hoşlanırsınız :)

      Sil
  4. Anime benim de tarzım değil. Sanırım bu yüzden ilk defa sizde denk geldim bu tavsiye yazısına. The Promised Neverland hakkında blogcu görüşlerini arayanlara muhakkak yardımcı olacaktır bu yazı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım öyle olur çok mutlu olurum :) Bu yorumunuz da beni mutlu etti ayrıca çok teşekkür ederim :) Bölümler yirmişer dakika ve az bölüm olduğu için izlemesi kolay aslında, belki bir şans verebilirsiniz :)

      Sil
  5. not aldım oleeey saooool :)

    YanıtlaSil
  6. Anime pek fazla izlemem .
    Teşekkürler Paylaşım için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek , ben teşekkür ederim :) Ben de çok seçici olabiliyorum anime konusunda :)

      Sil
  7. İzlediğin programları, filmleri, YouTube videolarını notlamak istersen; bu sayfa tam sana göre. Film afişlerinin altındaki yıldızlarla notunu ver. İzleyecek olanların seçici olmasında katkıda bulun. Sayfama bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler öneri için güzel gözüküyor! :)

    YanıtlaSil
  9. iyi geceleer geçerken uğradım hihihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana da günaydın :D çok iyi yapmışsın hep uğra istediğinde yani gerçi neden uğramayasın zaten uğrarsın da saçmaladım galiba neyse sustum :))

      Sil
  10. The Promised Neverland yaz için ideal bir animeye benziyor, öneri için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle yazın çok iyi gider :) benden de teşekkürler :)

      Sil
  11. Dizi yerine anime izliyorum artık. Daha heyecanlı oluyor. Another'ı ben de çok beğenmiştim bunu da ekleyelim listemize. :) Ah bir de yeni bloguna ilk gelişim. Hayırlı olsun. 🎉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiiim <3 çok sevindim gelmene, hoş geldin :) evet dizilerden daha kolay izleniyor bir de ;) another'ı beğendiysen bunu da beğenirsin diye düşünüyorum çünkü ben de öyle olmuştu. Umarım seversin sen de, görüşmek üzere :)

      Sil