10 Mayıs 2020 Pazar

Film Meydan Okuması #10 ve #11

10) En sevdiğiniz yönetmen kim?


Bu yönetmenleri ayıramıyorum gerçekten, dördünü de eşit derecede çok seviyorum. 
Alfred Hitchcock
Guillermo del Toro
Oriol Paulo
M. Night Shyamalan


11) En sevdiğiniz sinema salonu hangisi?


Cinemaximum Imax tabii ki 😍 ama pahalı olduğu için -zaten ımax'de her film olmuyor o ayrı- genelde Büyülü Fener'e giderim. 

Sizin cevaplarınızı da merak ediyorum, yorum bırakmayı unutmayın <3 Görüşmek üzere ^^

11 yorum:

  1. Yine eğlenceli bir mim yapmışsın gifler çok güzell :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene çok sevindim, teşekkürleer :))

      Sil
  2. büyülü feneeeer, yedinci cadde veeee kızılırmak caddesinin ordaaa eveeey :) hiçkojun north by northwest filminin hastasıyım. eski bi filmi vaaar şokzeel. the lady vanishes. agatha christie gibiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de en çok sapık ve trendeki yabancılar filmlerini sevdim izlediklerimden. İzlemediğim çok filmi var daha, hepsini de merak ediyorum iyi oldu bu öneri :) North by northwest ve lady vanishes tamamdır :)

      Sil
    2. north by northwest (gizli teşkilat) sinema okullarında okutuluyoo :) vertigo ve rear window süfer filmleeer :) sapık devamını izledin mi. sanıyorum sapık beş tane oldu, anthony perkins oynuyo hepsinde, sapık 1 sapık 2 diye gidiyoo :) bir de yeni çevrim sapık var. 1998 :)

      Sil
    3. Gizli teşkilat öyle mii daha da merak ettim şimdi :) Vertigo da listemdeydi bir de kuşlar. Kuşlar’ı izledin mi, nasıl? Rear window izledim, güzeldi :) aa psycho serisi olduğunu bilmiyordum bir bakayım, thanks :)

      Sil
    4. kuşlar küzel hıhıms :)

      Sil
  3. Büyülü Fener diye bir sinema mı var oradaa? Ne güzelmiş adı ya, görmek, gitmek isterdimm! :')

    YanıtlaSil
  4. Alfred Hitchcock'u çok severim ama Guillermo del Toro ile yıldızımız barışmadı. Artık onun adını görünce filmini izlemiyorum :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toro'nun yapımcılığını üstlendiği filmleri daha çok seviyorum ben de aslında. Juila'nın gözleri, yetimhane ve mama gibi. Yönetmenliğindeki pan'ın labirenti ve kızıl tepe filmlerini de seviyorum. Yani sevmediğim bir filmi olmadı henüz, ama Oscar'lı suyun sesini hala izlemedim :D

      Sil